Sortida a Castril


Hola, de nou!

Avui us explicaré una escapadeta que vam fer la família i jo l'estiu passat.
A l'agost vam anar cap a Sevilla, Jerez, Cádiz, Jaén, uns dies a cada lloc, fins arribar a Granada l'últim destí abans de tornar a casa.
A Granada vam estar a casa d'un familiar de la meva germana, ells coneixien molt millor la zona i ens van proposar anar d'excursió al poble de Castril i passar el dia allà.

La ruta de "El Sendero del Río Castril" va des del centre del poble fins a l'antiga central elèctrica. El camí està format per passarel·les de fusta encastades a les parets rocoses.




La veritat que feia una mica de "miedito" passar per les passarel·les, però era tot preciós, després passàvem per un pont elevat sobre el riu que et portaven a unes coves.


Una d'aquestes coves acabava en un balconet que treia el cap a una de les petites cascades.



En arribar a una petita baixada cap al riu hi va haver alguns valents que es van banyar al riu, dic valents perquè l'aigua estava gelada. Després del relaxant bany d'alguns, ens vam anar a un antic molí que avui dia és un restaurant, allà vam reposar forces i ens hidratem una mica. El dia era calorós, però almenys no ens donava el sol de ple, perquè hi havia molts arbres que et feien ombra.
Per finalitzar la nostra excursió, després d'un llarg trajecte, tocava tornar al poble a buscar el cotxe, la tornada va ser més lenta del que s'esperava perquè ja estàvem cansats, sobretot els més petits.

https://soundcloud.com/user-878733409/voz-002/s-gSaTp

Comentarios

Publicar un comentario